Paltzstraat 8, 5371 EC Ravenstein

Bel ons: 06 526 456 60

Paltzstraat 8, 5371 EC Ravenstein

Bel ons: 06 526 456 60

Diensten

Warmtepomp

Mitsubishi Warmtepomp

Duurzame Warmteoplossingen

Bij Van Der Venne begrijpen we het belang van duurzame verwarmingssystemen die zowel kostenbesparend als milieuvriendelijk zijn. Onze expertise in warmtepomptechnologie stelt u in staat om te profiteren van innovatieve oplossingen voor verwarming en koeling die uw huis of bedrijf energie-efficiënt en comfortabel maken.

Full electric warmtepomp

Een full electric warmtepomp is een geavanceerd systeem dat volledig draait op elektriciteit om zowel te verwarmen als te koelen. Deze warmtepomp onttrekt warmte uit de omgeving, zoals de lucht of de grond, en gebruikt elektrische energie om deze warmte over te brengen naar uw verwarmingssysteem. Dit resulteert in een uiterst energiezuinige en milieuvriendelijke manier om uw huis te verwarmen en te koelen, waardoor u kosten bespaart en bijdraagt aan een groenere toekomst.

Mitsubishi Warmtepomp Full electric

Hybride warmtepomp

Een hybride warmtepomp combineert de voordelen van zowel een warmtepomp als een traditionele cv-ketel. Dit systeem schakelt naadloos tussen de warmtepomp en de cv-ketel, afhankelijk van de buitentemperatuur en uw warmtebehoeften. Hierdoor profiteert u van de efficiëntie van een warmtepomp bij mildere temperaturen, terwijl de cv-ketel wordt geactiveerd bij koudere weersomstandigheden. De hybride warmtepomp biedt flexibiliteit en besparingen, waardoor het een populaire keuze is voor veel huiseigenaren die streven naar een energiezuinige verwarmingsoptie.

Intergas Xtend Hybride Warmtepomp

Duurzaam koelen & verwarmen

Duurzaam koelen en verwarmen met een warmtepomp is de sleutel tot efficiënte en milieuvriendelijke klimaatregeling. Warmtepompen halen warmte uit de omgeving, zoals de lucht of de grond, en gebruiken deze om uw huis te verwarmen in de winter en te koelen in de zomer. Dit proces vermindert aanzienlijk de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, verlaagt de energiekosten en vermindert de uitstoot van broeikasgassen. Kies voor duurzame klimaatbeheersing met een warmtepomp en draag bij aan een groenere toekomst.

F-gassen certificering

Bij het installeren en onderhouden van warmtepompen is F-Gassen certificering van cruciaal belang. Dit certificaat bevestigt dat de technici die aan uw warmtepomp werken, getraind en gekwalificeerd zijn om veilig met koelvloeistoffen om te gaan. Het waarborgt niet alleen de naleving van wettelijke voorschriften, maar zorgt er ook voor dat uw warmtepompsysteem efficiënt en veilig blijft werken. Kies voor gemoedsrust en milieubewustzijn met F-Gassen gecertificeerde experts.

Intergas Xtend Hybride Warmtepomp