Paltzstraat 8, 5371 EC Ravenstein

Bel ons: 06 526 456 60

Paltzstraat 8, 5371 EC Ravenstein

Bel ons: 06 526 456 60

Diensten

Airconditioning

Airconditioning

Efficiënte Klimaatbeheersing

Van Der Venne is een Dekra F-gassen gecertificeerd bedrijf. Met deze certificering op zak en onze jarenlange ervaring kunnen wij opdrachtgevers in het hele traject – van uitvoering tot onderhoud – begeleiden.

Split-unit Airconditioning systemen

Wij adviseren de Single Split Airco als koelsysteem voor een slaapkamer of zolderkamer, maar ook in een winkel, kantoor of een medische toepassing zoals een tandartspraktijk die uit één ruimte bestaat.

Om meerdere ruimtes te koelen in een (bedrijfs-)pand adviseren wij een Multi Split Airconditioning systeem.

Mitsubishi split-unit airconditioning

Doordat een Split Airco kan koelen én verwarmen, kan het ook worden gebruikt als vervanger van de CV-verwarming. Bij nieuwbouw kiest men steeds vaker voor een Multi Split Airco in plaats van een traditionele radiator. Doordat deze warme lucht uitblaast, is de ruimte snel gevuld met warme lucht en is de ruimte dus snel warm. Daarnaast verwarmt een Multi Split Airconditioning volgens het warmtepomp principe en is dus zuiniger dan een Cv-ketel.

Voor de uitvoering van deze airco’s leveren wij meestal het wandmodel dat bovenaan de wand hangt. Daarnaast zijn er ook nog plafondmodellen en vloermodellen. Bij een systeemplafond kunnen we de airconditioning ook inbouwen en netjes wegwerken.

Daikin stylish split-unit airconditioning

VRF airconditioning systemen

Een VRF Systeem passen we toe op grote projecten zoals kantorencomplexen, ziekenhuizen of een warenhuis. De reden hiervoor is dat we met een Multi Split Airconditioning niet tegelijkertijd de ene ruimte kunnen koelen en de andere ruimte kunnen verwarmen. Het is dus óf verwarmen óf koelen. Met een VRF Systeem kan er wel tegelijkertijd gekoeld en verwarmd worden.

F-gassen certificering

Bij het installeren en onderhouden van warmtepompen is F-Gassen certificering van cruciaal belang. Dit certificaat bevestigt dat de technici die aan uw warmtepomp werken, getraind en gekwalificeerd zijn om veilig met koelvloeistoffen om te gaan. Het waarborgt niet alleen de naleving van wettelijke voorschriften, maar zorgt er ook voor dat uw warmtepompsysteem efficiënt en veilig blijft werken. Kies voor gemoedsrust en milieubewustzijn met F-Gassen gecertificeerde experts.

Intergas Xtend Hybride Warmtepomp